Copyright 2023 - Фондация "Милен Григоров"

„Конкурс-изложение“ на Младежко техническо творчество 2016 г.


Първото Изложение ще се проведе в последната седмица от месец октомври (27, 28, 29) 2016г. В конкурса ще участват ученици-индивидуално или групово, студенти и младежи работещи във фирми използващи иновативни изделия и технологии.

 

Областите за участие са:

мехатроника, машиностроене, електроника и електротехника, роботика, приложна механика и др.


     Участието ще бъде с полезен модел, конструкция, изделие, макет, инструмент, софтуер или машина.
Подобен форум не е организиран през последните двадесет и пет години. Потвърдилите участие са над шестдесет субекта включително екипи от БАН и Фондация“Университет за деца“. Подготвили сме програма за масово посещение на ученици, студенти и граждани. Подготвяме и съпътстващи мероприятия: Ретро линия от индустриалната ера до нашето съвремие, техническа конференция и концерт от певчески и инструментални младежки състави. Организацията и логистиката ще се извърши от младежи. Каним Ви да посетите това изложение, което е една крачка в посока за ориентиране и привличане на младежи към образование и участие в индустрията на България.
За връзка и допълнителна информация:
Координати за връзка:
тел.: 0885 048 141, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.www.facebook.com/MTTGORNA

С уважение:

инж.Владимир Григоров
Председател на Фондация“Милен Григоров“

f t g m