Copyright 2022 - Фондация "Милен Григоров"

Online Изложение Младежко техническо творчество 2020

Здравейте приятели и бъдещи участници в Изложението на Младежко Техническо Творчество – МТТ 2020 гр.Горна Оряховица.

Непредвидимостта на обстановката, която създава Ковид-19 и реалната опасност Изложението да не се проведе през месец октомври ни накара да вземем решение да го организираме дистанционно.

Споделихме идеята с зам.мин.Таня Михайлова и тя я подкрепи. Всички допитани ръководители на екипи и директори на ПГ смятат, че не трябва да подлагаме на риск Изложението.
МОН ще ни предоставят да ползваме платформата "Microsoft team" чрез, която могат да се демонстрират разработките от всеки един отбор, а всички останали да наблюдават.
Ще оборудваме кабинет в ПГ"Ломоносов" гр.Горна Оряховица като студио с големи екрани, където комисията пред камерата ще коментира и води диалог с участниците.
Част от изложителите ще дойдат да се представят в Горна Оряховица.
Разработваме график в рамките на два дни между 09 и 13 ноември да се извърши прегледа.
Положителният ефект ще бъде много голям защото не стотици а хиляди ученици, студенти и млади колеги ще станат съпричастни и така изложението по-мащабно ще се популяризира.

Какво трябва да направите:
1. Да изпратите по електронен път потвърждение за участие в срок до 20.09.2020г., като изтеглите от сайта ни и попълните регистрационният талон.
2. Анотация за експонатите, технологии и други, които ще бъдат демонстрирани в писмен вид по електронната поща, както и състава на участниците и ръководителя. Техническите обяснения да бъдат не повече от страница за експонат. Те ще бъдат използвани освен от комисията, но и за отпечатване на каталог на изложителите.


За въпроси и предложения:

телефон: 0885 048 141
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.facebook.com/MTTGORNA

 

С уважение: 

инж.Владимир Григоров 

Председател на Фондация“Милен Григоров“

f t g m